Σχετικά με εμάς

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και δια Βίου Μάθησης ΒΑΚΕΘΙΑΝΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, έχοντας δημιουργηθεί με όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις και το αυστηρό νομικό πλαίσιο αναφορικά με τις κτηριακές εγκαταστάσεις του ΕΟΠΠΕΠ, διαθέτει τέσσερις αίθουσες διδασκαλίας πλήρως εξοπλισμένες με laptop, προτζέκτορες  και διαδραστικούς πίνακες. Οι αίθουσες είναι πλήρως κλιματιζόμενες με άπλετο φυσικό φωτισμό και αερισμό, άνετες, με φωτεινά χρώματα και μοντέρνα καινούρια επίπλωση έτσι ώστε να προσφέρουν στον μαθητή ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον μάθησης. Ο μέγιστος αριθμός μαθητών ανά αίθουσα είναι 10.

Στο κέντρο μας , και σεβόμενοι την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, έχουμε εγκαταστήσει κλειστό κύκλωμα καμερών για την πλήρη ασφάλεια των παιδιών σας τόσο μέσα στις αίθουσες όσο και έξω από αυτές.

Η στενή παρακολούθηση του μαθητή και η συνεχής επικοινωνία με τους γονείς είναι ακόμα ένα μέρος της φιλοσοφίας του φροντιστηρίου μας. Διοργανώνουμε επιμορφωτικές συναντήσεις  με εξειδικευμένους επιστήμονες για την επίλυση προβλημάτων που οι γονείς αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους σε σχέση με τα παιδιά και την εκπαιδευτική διαδικασία.  Οι διάφορες δράσεις μας όπως projects, γιορτές, εκδρομές καθώς και η πρωτοβουλία μας να υιοθετήσουμε το πάρκο της γειτονιάς μας στην συμβολή των οδών Α. Παπανδρέου και Παπαγιάνη Σκουλά συμμετέχοντας ενεργά στο πρόγραμμα υιοθεσίας κοινόχρηστων χώρων πρασίνου του δήμου Ηρακλείου και στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας του φροντιστηρίου, αντικατοπτρίζουν την συλλογικότητα, την καλή συνεργασία και την κοινωνική ευθύνη σε θέματα που αφορούν όχι μόνο την εκμάθηση ξένων γλωσσών  αλλά και την κοινωνική φιλοσοφία των νέων παιδιών των οποίων οι γονείς μας εμπιστεύονται.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην επιλογή διδασκόντων καθώς όλοι μας παρακολουθούμε διαρκώς σεμινάρια, ενημερωνόμαστε για τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, τις καινούριες εκδόσεις βιβλίων και γενικότερα ό,τι αφορά την ξενόγλωσση εκπαίδευση έτσι ώστε σε συνδυασμό  με τις άριστες διαπροσωπικές μας σχέσεις να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.