Δεν θα μπορούσαμε και φέτος να μην πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη μας εκδρομή!

Όμορφες στιγμές απο την κοπή της πίτας μας το Σάββατο 7/3!
7 Μαρτίου 2020
Κλείσαμε την σχολική μας χρονιά, ταξιδεύοντας…
5 Ιουλίου 2020

Δεν θα μπορούσαμε και φέτος να μην πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη μας εκδρομή!

Για φέτος λοιπόν, η εκδρομή θα έχει έντονο το στοιχείο της θάλασσας μιας και θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε, ανατολικά αυτή τη φορά, τα μαγευτικά μέρη της Ελούντας, Σπιναλόγκας, Πλάκας και Αγ. Νικολάου και η εκδρομή μας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4/7.
Η εκδρομή μας αναχωρεί στις 9.00 το πρωί από το φροντιστήριο με προορισμό την Ελούντα. Εκεί θα επιβιβαστούμε στο καραβάκι με προορισμό το νησί της Σπιναλόγκας όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά το νησί αυτό που έγινε γνωστό σαν «το νησί των λεπρών» ή «νησί των δακρύων» αφού εδώ απομονώνονταν οι λεπροί από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα μέχρι το 1957. Έχει έκταση 85 στρεμμάτων και βρίσκεται στο στόμιο του φυσικού λιμένα της Ελούντας, η οποία λόγω και της στρατηγικής της θέσης είχε οχυρωθεί από την αρχαιότητα. Η μικρή μας κρουαζιέρα θα κρατήσει για περίπου 20 λεπτά μέχρι το νησάκι. Η είσοδος στην Σπιναλόγκα είναι προαιρετική για όσους επιθυμούν να περιπλανηθούν στα σοκάκια. Μπορούμε, όσοι θέλουμε, να κολυμπήσουμε στην φανταστική θάλασσα τόσο στην Σπιναλόγκα όσο και αργότερα στην Πλάκα καθώς το εστιατόριο μας βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες.
Κατόπιν, αφού το καραβάκι μας κάνει τον γύρο του νησιού, αναχώρηση και επιστροφή στην Πλάκα όπου θα γευματίσουμε σε παραδοσιακό εστιατόριο με θέα την Σπιναλόγκα.
Χορτάτοι πια και ξεκούραστοι επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο και αναχωρούμε με προορισμό τον Αγ. Νικόλαο για βόλτα και απογευματινό καφεδάκι με θέα την γνωστή λίμνη του Αγ. Νικολάου.
Αναχώρηση και επιστροφή στο Ηράκλειο με τις καλύτερες αναμνήσεις από την όμορφη επίσκεψη μας στα γραφικά αυτά μέρη του νησιού μας.

Δήλωση συμμετοχής στο φροντιστήριο έως και Τετάρτη 1/7.

Καλή μας διασκέδαση!!!